Håndverkertjenester

I et hvert bygg vil det ofte bli behov for oppussing, reparasjoner eller rehabilitering . Da er det greit å vite at vi er her for å hjelpe dere med alt dere trenger – uansett om oppgaven er stor eller liten.

Flinke håndverkere til alle behov

På alle eiendommer dukker det stadig opp behov for utbedringer og vedlikeholdsprosjekter. Enten dere trenger spesialkompetanse eller noen til et mindre håndverksoppdrag, kan vi stille opp på kort varsel og ta jobben.

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester over hele Drammensregionen, og hjelper dere med alt fra små reparasjoner til store byggeprosjekter. Dette gjør oss til det naturlige valget for borettslag, sameier og gårdeiere som trenger en enkel og effektiv løsning.

Høy kompetanse og pålitelighet

Våre håndverkere er dyktige fagfolk med bred fagkunnskap, og vi sørger for at jobben blir gjort skikkelig i henhold til bransjestandardene.

I tillegg har vi knyttet til oss solide samarbeidspartnere som har erfaring og kunnskap innen de fleste fagområder, slik som rørleggere og elektrikere. Velger dere oss, får dere rask og enkel tilgang til pålitelige fagfolk som leverer kvalitetshåndverk.

Noen eksempler på oppgaver vi kan hjelpe med:

  • Alle former for tømrerarbeider
  • Komplett oppussing av kjøkken, stue og andre rom
  • Montering av kjøkken og garderober
  • Bygging av terrasser
  • Reparasjoner og vedlikehold
  • Utskifting av dører og vinduer
  • Bytting av kledning
  • Utbedring av råteskader

La oss gjøre jobben

Som styremedlem i et borettslag eller er sameie må du ofte håndtere reparasjoner, vedlikehold og andre håndverksoppdrag. Da er det en stor fordel å ha en partner som tilbyr alle typer håndverkstjenester under ett tak.

I stedet for å forholde dere til ulike leverandører for forskjellige oppdrag, fra små snekkerjobber til store renoveringer, tilbyr vi en helhetlig løsning. Dere trenger bare ett kontaktpunkt som koordinerer alt, uansett hvor komplekst det er eller hvor mange fagfelt som er involvert. Dette sparer tid og reduserer administrasjonsarbeidet med flere avtaler og leverandører.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Send inn skjemaet og vi tar kontakt med deg innen kort tid.

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.