Eiendomsdrift

Godt vedlikeholdte bygninger fremmer trivsel blant beboerne og representerer en langsiktig investering. Vi sørger for at eiendommen deres alltid er i topp stand.

Vi tilbyr de fleste tjenester innen eiendomsdrift som dekker alle behov for både løpende og periodisk drift og vedlikehold for borettslag, sameier og næringseiendommer. Vi håndterer alt innen eiendomsdrift på en effektiv og profesjonell måte, fra tradisjonelle vaktmestertjenester til mer avansert drift av anlegg og tekniske installasjoner.

Hvert borettslag og sameie har unike behov og ønsker. I samarbeid med dere utarbeider vi en detaljert plan som imøtekommer deres behov på en kostnadseffektiv måte, samtidig som vi sikrer full oversikt over alle oppgaver som skal utføres. Vi tar oss av nødvendige vedlikeholdsoppgaver innen de avtalte rammene og gjennomfører regelmessige tilsyn og inspeksjoner av eiendommen. Vi holder styret løpende orientert, slik at dere kan ta informerte avgjørelser og forhindre potensielle kostbare problemer.

Vårt mål er å sikre at eiendommene ikke bare vedlikeholdes godt, men også beholder sin verdi over tid. Gjennom forebyggende vedlikehold, regelmessige inspeksjoner og effektiv styring av tekniske anlegg, skaper vi et trygt og hyggelig bomiljø.

Vi utfører:

  • Forebyggende vedlikehold
  • Regelmessige inspeksjoner
  • Effektiv styring av tekniske anlegg

Få en enklere styrehverdag med en fast avtale

Styrearbeid kan være krevende, men med de rette samarbeidspartnerne vil jobben bli enklere. Gjennom en fast driftsavtale med oss kan dere føle dere trygge på at eiendommen blir godt ivaretatt. Samtidig får dere et fast kontaktpunkt, slik at dere enkelt kan få hjelp om det er noe som plutselig dukker opp.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Send inn skjemaet og vi tar kontakt med deg innen kort tid.

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.